Digium
D-Smart Extra Paketleri
Hatırlayacağınız üzere Sinemadan belgesele, futboldan çocuk kanallarına kadar birçok kanalı ücretsiz izleme olanağı veren D-Smart, bir süre önce kullanıcılarına seçme özgürlüğü tanıyan D-Smart Extra hizmetleri tüketicilerin beğenisine sunmuştu.

D-Smart'ın iş modelinde herhangi bir değişiklik yaratmayan ancak kullanıcılara bedeli karşılığında "eğer isterlerse" daha fazla içerik sağlamayı hedefleyen D-Smart Extra hizmetler kapsamında 12 Eylül 2008 tarihi itibariyle yeni paket sistemine geçilecektir.

Yeni sistemiz son derece yalın ve pratik olup 3 yeni paketten oluşmaktadır. Paketlerin içerik ve ücretleri aşağıdaki gibidir.

1. SİNEMA PAKETİ
Aylık 20 Smart Para
Yıllık 120 Smart Para
Mevcut D-Smart Kanallarına ilaveten 3 Kanal;
· Film: Sinema TV, Sinema TV2, Sinema TV Aile

2. AİLE PAKETİ
Aylık 25 Smart Para
Yıllık 160 Smart Para
Mevcut D-Smart Kanallarına ilaveten Sinema Paketi + 9 Kanal + Radyolar;
· Film: Sinema TV, Sinema TV2, Sinema TV Aile, Beyaz Perde, Cool Smart
· Spor: ESPN, NASN, Foot School, Futbol Smart
· Diğer: Style Network, Dog TV, Bebeğim TV
· Radyo: Smart Hits, Smart Rock, Smart Slow, Smart Jazz, Smart Oldies

3. FULL PAKET
Aylık 30 Smart Para
Yıllık 200 Smart Para
Mevcut D-Smart Kanallarına ilaveten Aile Paketi + 5 Kanal + Radyolar;
· Film: Sinema TV, Sinema TV2, Sinema TV Aile, Beyaz Perde, Cool Smart
· Spor: ESPN, NASN, Foot School, Futbol Smart
· Diğer: Style Network, Dog TV, Bebeğim TV
· Radyo: Smart Hits, Smart Rock, Smart Slow, Smart Jazz, Smart Oldies
· Erotik: Passion, Fantasy, Movies 24, Yeşilçam XXX, Dorcel

Futbol Smart ile ilgili açıklama; "D-Smart kullanıcısı olduğunuz günkü koşullar neyse, gelecekte de geçerlidir" prensibi her zamanki gibi devam etmektedir.

Futbol içeriği Doğan TV'nin Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası karşılaşmalarının yayın sözleşmelerinin bitimi olan 2011 - 2012 futbol sezonu sonuna kadar ücretsiz olacaktır.

HD-SMART ürünümüze ilişkin D-Smart Extra Hizmetlerinden yararlanmak isteyen kullanıcılarımız için aylık ve yıllık kullanım ücretleri aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

HD-Smart kullanıcılarının yararlanabileceği HD Full Paket aylık veya yıllık olarak satılabilecektir. HD Full Paket içeriği ve fiyatlaması aşağıdaki gibidir.

HD FULL PAKET
· Aylık 50 Smartpara
· Yıllık 300 Smartpara
· Mevcut D-Smart kanallarına ilaveten HD Kanallar + D-Smart Extra Full Paket

HD Kanallar :
Eurosport HD
Kanal D HD
Discovery HD
HDTV Smart

20 Eylül 2008 tarihinden itibaren HD Smart alan kullanıcılara 1 ay boyunca HD kanalların kullanım hakkı hediye edilecektir. Bu tarihe kadar HD-Smart alan kullanıcılar daha önceden de bildirildiği gibi ilk 6 ay boyunca HD kanalları ücretsiz olarak izlemeye devam edeceklerdir.

20 Eylül 2008 den önce HD-Smart satın alan kullanıcıların aktivasyon tarihinden itibaren 6 ayın sonunda, 20 Eylül 2008'den sonra satın alan kullanıcıların ise 1 ayın sonunda yukarıdaki kanalları izleyebilmek için aylık ya da yıllık paket seçeneklerinden birini seçmeleri gerekecektir.