Digium
Investigation Discovery D-Smart'ta yayında
D-Smart'da yayın yapan, Discovery Grubu kanallarına, bir yenisi daha ekleniyor. Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Civilation, Discovery Science, Discovery Travel&Living ve Discovery HD'den sonra, grubun bir başka kanalı olan Investigation Discovery 1 Mayıs Cuma gününden itibaren Türkiye'de sadece D-Smart'da, 14. kanalda yayına başlıyor.

Investigation Discovery, dünyanın en şaşırtıcı soruşturmalarının arkasındaki gerçek yaşam öykülerini su yüzüne çıkarmak için nasıl adli tıptan yararlanıldığını seyirciyle buluşturuyor. Uluslararası izleyicinin suç ve araştırma programlarına olan ilgisi oldukça büyüdüğünü bu dönemde, ID Investigation Discovery olaya ve kanıtlara dayalı olarak işlenene suçların arkasındaki bilimsel gerçekliği ortaya koymaya çalışıyor. Programlarında, araştırmaların ayrıntılı analizini ortaya koymak için kanıtları, yöntemleri ve gerekçeleri su yüzüne çıkaran uzmanlardan ilk elden edindiği ifadelerle birlikte çarpıcı ve dramatik olaylara dayalı hikâye anlatımını kullanıyor.

Investigation Discovery kanalını izleyebilmek için D-Smart Extra paketlerinden Aile paketi, Full paket ya da Full HD paket üyeliklerinizden biri olmalıdır.