Digium
Z TV ile Sanal Dershane
Türkiye'nin yeni digital platformu D-Smart, MediaSa işbirliği ile eğitimde büyük bir projeye imza atıyor.

21 Temmuz Pazartesi'den itibaren D-Smart 60. kanaldan yayın yapan Z TV kanalı ile herkes ÖSS, OKS ve KPSS'ye evde D-Smart izleyerek hazırlanabilecek. Özellikle maddi olanaksızlıklar nedeniyle dershaneye gitme olanağından yoksun olan öğrencilerin, yaşıtlarından geri kalmamalarını sağlayacak bir hizmet olarak sunulan Z TV?nin önemli bir açığı doldurmaya aday olduğunu düşünmekteyiz.

2400 adet ders, 24 saat yayın ile Türkçe'den matematiğe, fizikten kimyaya tüm derslerin konularına göre programları, bilgisayar ve İngilizce dersleri Z TV'de ekrana gelecek. Ayrıca Z TV'de el becerilerini geliştirecek özel kurslar da bulunmakta. İzleyiciler, dersleri izlerken interaktif pekiştirme testleri ile bilgilerini ölçüp, her hafta yenilenen interaktif deneme sınavlarıyla kendilerini test edip, sonuçlara kumandalarından tek tuşla anında ulaşabilecekler. Bu özelliğiyle Z TV, öğrencilerin zamanlarını daha verimli şekilde kullanmalarını da sağlayacak.

D-Smart kullanıcıları bu hizmetten Z TV'nin aylık 20 Smart Para ve yıllık 180 Smart Para seçenekleri ile faydalanabileceklerdir.