Digium
İlk Türk HD Müzik Kanalı Number One TV HD

Numberone TV, Türkiye’de bir ilki gerçekleşiyor. Müzik klipleri HD (high definition/yüksek çözünürlük) kalitesiyle buluşuyor. Dünya listelerindeki en yeni müzik klipleri ve konserleri HD kalitesinde artık Numberone TV ekranında olacak.

HD yayına geçen ilk müzik kanalı olan Numberone TV, dünyaca ünlü sanatçıların HD kliplerini son videolarını ,en canlı renklerle televizyon seyircisine izleme şansı sunuyor.

Sevilen sanatçıların ses getiren konserleri ve canlı performansları da artık yüksek görüntü teknolojisiyle izleyiciyle buluşacak.Ülkemizdeki müzik kanalları içinde HD klipleri gösteren ilk televizyon kanalı ünvanına sahip olacak olan Numberone Tv’nin Müzik Direktörü Mert Hakan,Türkiye’de bir ilk gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, ” Yabancı kliplerin çoğu artık HD formatında çekiliyor.Buna kayıtsız kalamazdık. HD yayına geçmek için alt yapı çalışmalarımızı tamamladık.Bundan sonra kanalımızı izleyenler bazı yabancı klipleri yüksek çözünürlükde izleyerek şarkıların içinde olacaklar.Yerli kliplerinde bu gelişmeyle HD kalitesinde çekilmeye başlanacağını düşünüyoruz.Kanalımızı izleyen müzik yapımcıları Türk sanatçıların kliplerini de artık mutlaka HD çekeceklerdir" diye konuştu.