Digium
Formula 1 D-Smart`ta
Formula 1 dünyası sezonu yeni adresinde, Smart Spor’da açıyor. Bu hafta sonu yapılacak olan Avustralya GP’sinden itibaren, tüm Formula 1 yarışları üç sene boyunca, HD kalitesiyle sadece D Smart 77. Kanal Smart Spor’da yayınlanacak.

2012 Formula 1 Dünya Şampiyonası, sezona D Smart ekranlarından merhaba demeye hazırlanıyor. Formula 1’in ihtişamlı dünyası, teknolojisi, hızı, rekabeti, dünyaca ünlü pilotları, 2015’e kadar sadece Smart Spor’da Türk sporseverler ile buluşacak.

20 yarıştan oluşan tarihin en uzun F1 sezonu, 18 Mart tarihinde yapılacak olan Avustralya GP’si ile başlıyor. 1950’den bu yana kesintisiz olarak yapılan dünya şampiyonasında, ilk defa altı dünya şampiyonu, aynı anda piste çıkıyor. Son iki yılın dünya şampiyonu Sebastian Vettel, McLaren’in şampiyon ikilisi Jenson Button ve Lewis Hamilton, Ferrari’nin çifte dünya şampiyonu yıldızı Fernando Alonso, iki yıllık bir aradan sonra pistlere geri dönen 2007’nin şampiyonu Kimi Raikkonen ve Formula 1’in yaşayan efsanesi yedi kez dünya şampiyonu Michael Schumacher, tüm sezon boyunca kozlarını Smart Spor ekranlarında paylaşacak. Adını şampiyonların arasına yazdırmak isteyen Red Bull’dan Mark Webber, Ferrari’den Felipe Massa, Mercedes’ten Nico Rosberg ve diğerlerinin, saniyenin binde dilimleri için girdiği mücadele, HD kalitesiyle sadece D Smart 77. Kanal Smart Spor’da canlı olarak yayınlanacak.

Smart Spor kanalı, Maxi ve üstü paketlerde yer almaktadır.